17.Mai helg

ved fjord & fjell

Når er turen:
Denne pakketuren starter ved innsjekk på Gøysa Gard 14. Mai, og avsluttes på Gøysa Gard ved innlevering av sykler 17. Mai. 

Antall personer:
Denne turen er for inntil 5 personer. (min. 3 pers.)
Vi tilbyr også barnesykler og barnevogn ved behov.

Covid-19
Explore Lysefjorden forholder seg til FHI’s gjeldene regler, men turfølget er selv ansvarlig for at disse regler blir etterlevd. 
For oppholdet på Skåpet, ber vi dere lese DNT’s regler for hyttebesøk her

Pris:
Pris per person er 2990 NOK ved 5 påmeldte. (Kontakt oss for pris dersom mindre gruppe)
Følgede er inkludert i prisen:
– 2 overnattinger på Gøysa gard (inkludert sengtøy, håndkle & utvask))
– Tapas måltid Fredag kveld på Gøysa Gard
– Leie av elsykler til/fra vinddalen
– 1 overnatting i 5 manns hytte på skåpet
– 1 time i en flott vedfyrt badstu på skåpet (18:00-19:00)
– Hver sin drikkeflaske til vann under turen
– Muligheter for dusj ved ankomst Gøysa Gard etter innlevering av elsykler 17. mai

 

  • komfortabel overnatting med fantastisk utsikt 100% 100%
  • Familievennlig tur 100% 100%
  • en 17.mai feiring du sent vil glemme 100% 100%

Nå tilbyr vi en spennende pakketur for en gruppe på 5 personer som vil ha en fantastisk 17. mai helg ved fjord & fjell. 
Dette blir en opplevelsesrik helg hvor dere får oppleve et komfortabelt opphold på Gøysa Gard i et autentisk hus fra 1860, en flott sykkeltur fra fjord til fjell, og sist men ikke minst en overnatting inkl. badstu på Turistforeningens flotte hytteanlegg Skåpet.

– Fredag 14. mai:
Helgen starter med innsjekk på Gøysa Gard en gang etter kl. 16:00.
(Les mer om Gøysa Gard her)
Etter innsjekk, og når dere har funnet dere til rette, får dere levert et nydelig tapasbord på døren. Dette kan dere kose dere med enten inne i spisestuen, eller ute i hagen avhengig av været.
– Lørdag 15. mai: 
Etter en god natts søvn, har dere hele Lørdagen til å gjøre hva dere vil. Noen vil kanskje bare slappe av i hagen med et spill, men det er også mange muligheter for korte eller lengre fjellturer i nærområdet. Dere kan også ta en liten sykkeltur i nærområdet, leie kajakk, båt eller andre aktiviteter vi tilbyr.
Du kan lese mer om våre aktiviteter her.
– Søndag 16. mai:
Etter en god frukost og når det passer dere, sjekker dere ut av Gøysa Gard og får utlevert hver deres elsykkel. Deretter går turen oppover mot Vinddalen, en flott sykkeltur som følger Espedalselven mellom bratte fjellsider og med et fantastisk landskap. Det er mange muligheter til pauser oppover dalen, eller om man vil ha seg en dukkert i elven eller i Espedalsvannet. Turen fra Gøysa Gard til Vinddalen er 25km lang, og dere har hele dagen om ønskelig. De solide og sterke elsyklene våre gjør denne turen enkel og overkommelig for de aller fleste.
Når dere kommer til Vinddalen, låser dere syklene og gjøre dere klare for en flott  fjelltur opp til Skåpet. Denne turen tar vanligvis kun rundt 1,5 time, noe som gjør denne turen veldig familievennlig.
Når dere ankomer Skåpet, får dere en egen liten hytte med 5 sengeplasser (2 senger + hems). Det er dyner og puter i hver hytte, men lakenpose, eget sengesett eller sovepose skal brukes og må dermed medbringes.
I den store felleshytten bare noen meter unna kan man lage mat og benytte seg av oppholdsrommet med flott utsikt ut over vannet like nedenfor. Fra 18:00-19:00 har vi også booket den spesielle badstuen til dere, også med flott utsikt og med integrert dusj i bekken. Om det ikke har vært noen før dere i badstuen må dere bare beregne litt tid på å fyre med ved til den blir god og varm.
Les mer om Skåpet her
– 
Mandag 17. mai:
Hipp hurra!! Etter en rolig morgen, og når hytten er rengjort, er det bare å pakke sekken før turen går tilbake til Vinddalen hvor syklene er parkerte. På sykkelturen tilbake til Gøysa Gard er muligheter for en litt annen rute for å få litt forandring. Man kan også legge turen opp til Uburen hvor det er en flott anleggsvei nesten helt til toppen. Toppen er kun 5-10 min gange fra parkeringsplassen, og herfra har man en flott utsikt ut over Forsand og ut mot Stavanger.
Når dere kommer tilbake til Gøysa Gard og har levert syklene, vil dere også få mulighet til en dusj om dere vil ha på finstasen for resten av nasjonaldagen.
Ønsker dere enda en natt på gården, kan vi også tilby dette for en gunstig pris. 

Ta kontakt på telefon 919 03 919, eller booking@lysefjorden.com for spørsmål eller booking.  

 

Pin It on Pinterest